Bedrijven en Organisaties

De ervaring van een manager bij een grote financiële instelling:

“Wij zijn in ons werk veel met ons hoofd bezig, deze manier van zingen brengt je uit je hoofd en in contact met jezelf.  Ik kwam binnen met de bekende werkstress. Na afloop van de workshop voelde ik me ontspannen en geaard.  Goede ervaring om samen te zingen en elkaar op een heel andere manier te leren kennen. Yvonne maakt direct contact met de groep. Zij zorgt voor een sfeer waarin iedereen zich veilig voelt en mee durft te doen. Zelfs degene die van tevoren geen zin had om mee te doen, dacht in de dagen erna nog regelmatig terug aan deze ervaring. Bravo.”

Workshops voor teams bij bedrijven en organisaties

Versterken van de teamgeest

Stembevrijding is een prachtige tool voor het versterken van de teamgeest.
Als groep hiermee bezig zijn zorgt voor een open en veilige sfeer waarin team-leden elkaar weer even los zien van hun functie. En dat is de basis die nodig is om aan de slag te kunnen gaan met het opnieuw durven kijken naar het eigen functioneren en waar je naar toe wilt als team. Stembevrijding is ook goed in te zetten als onderdeel van een teamuitje of personeelsdag. Samen zingen verbindt en is ook gewoon gezellig.

Presentatie training

Stembevrijding is een prima ondersteuning voor werknemers die veel presentaties geven of werken in de sales. Zij leren om
- vrijer en levendiger te spreken
- hun stem te ontlasten en stemproblemen te voorkomen
- hun persoonlijkheid mee te nemen in het presenteren
- om te gaan met twijfel, onzekerheid en nervositeit

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Stuur me een email via het contactformulier
of bel me op: 06 5241 8155.