Klant reacties

Strandfeest – Strandtent ‘Lekker’ in Scheveningen

Lia: “Lieve Yvonne, wat een goeie band heb jij geformeerd! Jouw bijdrage aan het feest was groots. Veel “Veenmannen” vonden het erg leuk om je te zien optreden en waren onder de indruk van je vakvrouwschap.”

Tuinfeest

“Yvonne, we genieten nog na van ons 50-jarig huwelijksfeest, een zonnige dag met allemaal lieve familie en vrienden. ‘s Avonds jij met je band, mooie muziek en jouw zingen met zo nu en dan een persoonlijk lied. Super !! Nogmaals hartelijk dank.”
Lammert en Aafke

Diner dansant – Hotels van Oranje

“Heel hartelijk dank voor jullie muzikale werk voor ons. Mede door jullie spel is ons feest erg geslaagd en dat mag duidelijk gezegd worden. Jullie hebben het letterlijk opgeluisterd. Wij zeggen dat, maar velen die ook aanwezig waren zeggen het ons na. Kortom wij zullen zoveel mogelijk jullie roem bezingen en jullie aanbevelen.
De evenementen manager van Hotels van Oranje was ook enthousiast en vertelde dat zij jullie zeker gaat aanbevelen.”
Trees en Ben

Feest – Restaurant Zilt

Ons feest was helemaal áf met de swingende en loepzuivere muziek van Yvonne Weijers. Of je nu wilde dansen of kletsen, alles was mogelijk. Volgende keer wéér !!!!!
Jan en Liesbeth

Trouwceremonie en Receptie -  Het Oude Slot

De live muziek tijdens onze trouwceremonie was heel mooi. Door de nummers die je kiest,
kun je er zo je eigen sfeer aan geven, dat maakte voor ons het romantische plaatje compleet!!
Tijdens de receptie klonk de muziek ook erg goed, lekkere achtergrond waar je wel even naar gaat zitten luisteren!! Goede reacties van onze gasten gehad.
Kortom; de muzikale omlijsting was heel goed verzorgd!!
Dennis en Ineke

Receptie – Het Oude Slot

De muziek van Yvonne Weijers met haar combo was een prachtige en warme ondersteuning van de receptie bij onze bruiloft. We hebben vele positieve reacties van onze gasten gekregen.
Simon en Sienke

Diner – Het Oude Slot

Mede door het fantastische optreden van de band van Yvonne Weijers tijdens ons diner dansant is onze huwelijksdag zeer geslaagd. Wij zijn zeer tevreden over het tot in de puntjes verzorgde optreden.
Henk en Marja

Kerstfeest – Kantoor Openbaar Ministerie in Haarlem

Hierbij wil ik Yvonne Weijers en haar bandleden bedanken voor het sfeervolle optreden tijdens het kerstfeest voor de medewerkers van het OM (parket Haarlem). Mede dankzij de warme klanken van Yvonne en de muzikanten is het een geslaagde middag en avond geworden. Om iedereen helemaal in kerststemming te krijgen heeft Yvonne Weijers speciaal voor de gelegenheid haar bekende jazzrepertoire uitgebreid met een aantal kerstnummers. Een geslaagde combinatie!
Marget de Haas – Communicatieadviseur OM - parket Haarlem

Trouwceremonie en Receptie – Het Oude Slot

Om een persoonlijke invulling te geven aan onze trouwceremonie wilden wij graag live muziek. Samen met Yvonne hebben wij van te voren een paar hele mooie nummers gekozen. Door haar ervaring kon zij ons goed.Wat een toegevoegde waarde is zij, samen met haar gitarist, geweest op onze trouwdag. Door haar prachtige stem kon zij de nummers met veel gevoel en emotie zingen wat het extra bijzonder maakt op zo’n dag. Als je een speciaal nummer hebt dat echt helemaal van jullie is, wil zij dit ook voor je instuderen.

Ook voor onze receptie met high tea hadden wij Yvonne en haar band gevraagd te spelen.
Door hun wisselende nummers gaven zij aan onze high tea nèt dat extra mee, waardoor onze ontvangst voor de gasten een heel feestelijk gebeuren werd. Vele gasten waren erg verrast door onze invulling van de dag en de muzikale omlijsting die deze dag voor ons zo feestelijk maakte.
Edwin en Marja