Musici

Cajan Witmer

Pianist Cajan Witmer studeerde aan het Rotterdams conservatorium. Hij is meer dan 25 jaar actief in de muziek-wereld. Vooral Jazz en Zuid-Amerikaanse muziek liggen hem na aan het hart. Het repertoire van Yvonne Weijers past dan ook goed bij hem.
Cajan: “Haar muziek is toegankelijk, maar ook uniek.
Het is een hechte band met ruimte voor improvisatie.”
Cajan speelt met overgave en verfijning en is altijd bezig met verdieping van zijn muziek.

Reinier Voet

Reinier Voet doorliep het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, bij jazzgitarist Peter Nieuwerf.
Hij speelde veel met de zigeuner-jazz gitaristen Fapy Lafertin en Jimmy Rosenberg en speelde jarenlang met schrijver, beeldhouwer, én violist, Armando. Daarnaast heeft Reinier zijn eigen groep ‘Reinier Voet & Pigalle44′, waarmee hij vijf CD’s opnam en optrad tijdens festivals in binnen- en buitenland (Frankrijk, USA, Indonesië, Nieuw Caledonië e.a.). Reinier speelt virtuoos, geconcentreerd, met fijne voelhoorns.

Han Slinger

Han is een bassist die graag over de horizon heen kijkt. Hij voelt zicht verbonden met jazz en popmuziek, evenals met Braziliaans, salsa, funk en blues. Hij zet onverstoorbaar en krachtig de ‘groove’ neer. En heeft een kenmerkende eigen sound. Han: ‘Prachtige teksten op heerlijke muziek, vanuit het hart gezongen… wat wil een mens nog meer?’

 

Jonas Linnemann

Studeerde “geïmproviseerde muziek” aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten te Tilburg.
Jonas is een zeer veelzijdig drummer en percussionist. Hij werkte samen met vele “jazz” artiesten uit binnen en buitenland. Hij is founder van de formatie StarkLinnenmann die jazz, klassieke muziek en wereldmuziek vermengen tot een originele sound. Jonas: “Met dit repertoire staat Yvonne helemaal in haar kracht. Het was een super ervaring om met dit clubje samen een prachtig album op te nemen.”