Bio

Zingen is mijn passie…

“Ik wist al heel jong dat ik wilde zingen. Ik was pas negen jaar toen ik mezelf gitaar leerde spelen en daarmee de liedjes begeleidde die ik graag zong.
Met een Zuid-Amerikaanse vriend studeerde ik bolero’s in en kwam ik in contact met o.a. de bossanova. Het is muziek die me altijd is blijven trekken. Later kwam daar de jazz bij.
Door het experimenteren met deze diverse stijlen ontwikkelde ik mijn eigen geluid en mijn smaak: het werd een combinatie van jazz en latin.

Net even anders

Het heerlijke van muziek is dat het nooit ophoudt. Er is altijd weer iets nieuws te ontdekken. Ik daag mezelf en mijn muzikanten uit door met nieuwe ritmes, stijlen en ook talen aan de slag te gaan.
Ik speur naar nummers die net even anders zijn en die niet iedereen doet. Zo ontdekte ik mooie Spaanse en Brazialiaanse songs. Opzwepend zoals ‘Cachaca Mecanica’ of juist heel fragiel zoals ‘Contigo Aprendi’. Of heftig zoals ‘Yesterday is here’ van Tom Waits. Jazz & latin in het Nederlands met hertalingen van mijn favoriete songs is m’n nieuwste uitdaging.